Een slank figuur krijgen

Een slank figuur krijgen met het fit6 programma

Spread the love

Een slank figuur krijgen met een platte buik, weinig vet en meer spieren lukt je zeker met het volgen van het Fit6 programma. Dat is géén dieet, maar een gezond eetpatroon in drie fasen, elke fase verdeeld in zes stappen en een extra fase waarin je overschakelt naar een stabilisatieperiode. Elke stap duurt één maand. De duur van dit zogenaamde dieet is afhankelijk van de hoeveelheid overgewicht die je kwijt wilt.

Wat kan het Fit6 programma allemaal voor jou betekenen?

Hoe meer overgewicht je moet verliezen, hoe meer stappen je moet zetten. Bereikte je in de eerste fase al je doel? Dan schakel je onmiddellijk over naar de stabilisatie fase, en sla je dus de vervolgfases over! Bij iedere fase krijg je aparte recepten ter inspiratie en er is altijd mogelijkheden voor overleg om het op jouw persoonlijke situatie af te stemmen.

Een slank figuur krijgen met fase 1: Vrije radicalen en ontstekingen bestrijden

Probeerde je al alles om je overgewicht definitief kwijt te raken, maar was alle moeite tevergeefs? Dan is dit Fit6 programma zeker iets voor jou. In de eerste fase worden we gezuiverd van de vrije radicalen. Dat zorgt tegelijk voor het verminderen van allerlei ontstekingen als gevolg van onze eenzijdige en ongezonde eetgewoonten. Die vrije radicalen beschadigen onze lichaamsweefsels door auditieve stress. Daarnaast kunnen ze ons ziek maken en ons natuurlijk verouderingsproces versnellen. 

Een slank figuur krijgen zonder suiker en zetmeel

Bij de start van dit evenwichtig Fit6 programma wordt vooral het gebruik van geraffineerde witte suiker, van zetmeelhoudende producten en van bewerkte voeding zoals bewerkt vlees tot een minimum beperkt. Deze zijn vaak oorzaak van overgewicht en daaraan verbonden aandoeningen. Denk hier vooral aan aderverkalking, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en diabetes. Hoofddoel van deze eerste fase van dit evenwichtig programma is ons zuiveren van alle (giftige) afvalstoffen. Die maken meer vet verbranden en afvallen namelijk onmogelijk. Tijdens deze eerste fase zul je al vlug het resultaat merken, zowel op je weegschaal als aan je buikomtrek. Maar ook je algemene gezondheid en conditie zal aanzienlijk verbeteren. Een verminderde suikerinname kan hoofdpijn en een gevoel van zwakte veroorzaken. Dat betekent dat dit gezond eetpatroon werkt. Je hoofdpijn en gebrek aan energie zullen na enkele dagen spontaan verdwijnen. En daarna gaat het steeds beter.

Zonder preventieve ontstekingen

In de eerste fase van dit succesvolle Fit6 Programma eet je steeds meer ontstekingsremmende voeding in plaats van voedsel dat juist deze ontstekingen veroorzaakt. Wanneer je niet gezuiverd bent van geraffineerde witte suikers, zetmeelhoudende producten en ongezonde vetten, kun je onmogelijk afvallen. Door gezond en natuurlijk te eten verwijder je alle stoffen deze ontstekingen veroorzaken. Dat doe je met een combinatie van gezond en natuurlijk eten en een natuurlijk voedingssupplement.

Jezelf te herstellen

Alleen zo krijgen we de ruimte om onszelf te herstellen en plaats te maken voor gezonde voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, voedingsvezels, eiwitten en andere onmisbare nutriënten. Bij overgewicht vertoon je verhoogde ontstekingsindicatoren. Die worden door je verhoogd vetpercentage negatief beïnvloedt. Deze ontstekingen zorgen voor ideale omstandigheden voor de ontwikkeling van andere gezondheidsproblemen en ziekten die verband houden met obesitas. Deze ontgiftingsfase wil deze gezondheidsproblemen ook preventief aanpakken. 

De voordelen van deze eerste fase

Deze eerste fase van het Fit6 programma zorgt voor vele voordelen:

 • Verminderd ontstekingen door het verwijderen van de vrije radicalen
 • Doet je meer opgeslagen (buik) vet verbranden en makkelijker afvallen
 • Verbetert zowel je lichamelijke als geestelijke gezondheid
 • Zorgt voor een betere lichaamsconditie
 • Je voelt je beter in je vel dan ooit tevoren
 • Vertraagt je natuurlijk verouderingsproces

Een slank figuur krijgen met Fase 2 tot 5

Nu je vrij bent van alle (giftige) afvalstoffen, geraffineerde suikers en ongezonde vetten is er dus voldoende plaats voor alle onmisbare en gezonde voedingsstoffen. Je leerde weer gezond eten. Samen met ondersteuning van natuurlijke voedingssupplementen bereik je stilaan je doelen: een goede gezondheid, een gezond lichaamsgewicht en een slank figuur met een platte buik. Het ontgiften wordt verdergezet, maar aan deze vervolgfasen zijn nog meer voordelen verbonden. De extra voordelen van deze fase op een rijtje:

Het zuiveren van je lichaam wordt verdergezet

 • Je blijft meer opgeslagen vet verbranden en afvallen
 • Spiermassa vergroot en versterkt: dat helpt je nog makkelijker afvallen. Spieren verbruiken namelijk ook energie (calorieën), zelfs als je rust en tijdens je slaap
 • Vermindert cellulitis
 • Zorgt voor extra energie en vitaliteit
 • Verbetert je welzijn
 • Je tekort aan gezonde voedingsstoffen wordt weggewerkt

Je slank figuur behouden met de onderhoudsfase

Na volgehouden inspanningen heb je nu je gezond streefgewicht bereikt. Het is nu tijd om dat ook te behouden en het zo gevreesde jojo-effect te voorkomen. Dat doen we door het behoud van onze gezonde eetgewoonten, en door het ontstaan van oedeem en vochtophoping te voorkomen. Zo wordt ons metabolisme gestimuleerd en zul je opgeslagen vet blijven verbranden. Je hebt nu je gezond eetpatroon teruggevonden. Daardoor is het veel makkelijker om blijvende resultaten te boeken.

2 Replies to “Een slank figuur krijgen met het fit6 programma”

Viviane

25 december 2021 at 1:12 pm

Prijs aub

Reply

  Francois

  25 december 2021 at 1:38 pm

  Dag Viviane,

  Bedankt voor je interesse in onze natuurlijke producten in de juiste hoeveelheden, zodat je geen extra producten moet nemen. Dit is de eerste stap naar je gezond gewicht.

  Je kunt pas gezond en verantwoord afvallen wanneer je vrij bent van ontstekingen.

  Hier vind je alle info over de eerste stap naar je gezond gewicht:
  https://shop.leefnugezonder.be/product/ontzuren-van-je-lichaam-voor-een-evenwichtige-zuurbalans/

  We geven je een feestelijke eindejaarskorting van 15% zodat je 63 euro betaalt in plaats van 74,95 euro voor zestig doses.

  Gezonde groeten,
  Francois,
  Leefnugezonder

  Reply

Post Your Comment Here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *